De meest eenzame walvis ter wereld

Kim Crabeels, Sebastiaan Van Doninck
Hardcover
ISBN 978-94-6383-569-5
De meest eenzame walvis ter wereld Kim Crabeels, Sebastiaan Van Doninck
Hardcover
ISBN 978-94-6383-569-5
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Lilja woont in een vuurtoren op het topje van de wereld. Zij is de bewaarder van het noorderlicht. Haar papa is vaak weg. Hij meet en weegt het water, telt de vissen, de dieren en de planten en zoekt wonderen op zee. Na elke zeereis krijgt Lilja een schelp. Haar verzameling wordt steeds groter. Op een dag vertelt papa over een walvis die altijd alleen zwemt. Andere walvissen kunnen zijn lied niet horen en dus zien ze hem niet als een van hen.

Wanneer Lilja weer alleen thuis blijft, is het stil in de vuurtoren. Tot er plots een lied klinkt uit een van de schelpen. Is het de walvis? En zingt hij voor Lilja?

Over de auteurs

Over de auteurs

Kim Crabeels schrijft prentenboekteksten, (voor)leesverhalen, weetjes- en audioboeken voor kinderen van 4 tot 14 jaar, maar ook volwassenen houden van haar vrolijke stijl met een gevoelige twist. Met haar vertellingen maakt Kim kleine en grote mensen warm voor mooie kinderboeken. Daarnaast werkt ze als cultuurprogrammator jong publiek in Leuven: een boeiende kruisbestuiving van jobs waarbij fantasie en kinderen altijd centraal staan.
Sebastiaan Van Doninck groeide op in een pleeggezin in Gierle, op de boerderij van zijn ouders. Hij werkte aan tal van geïllustreerde prentenboeken die werden vertaald in meer dan 26 landen en waarmee hij onder andere 2 keer de Boon-publieksprijs won. De laatste jaren gebruikt hij de autonome praktijk meer als voedingsbodem voor schilderijen, tekeningen, grafiek en keramiek.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Kim Crabeels, Sebastiaan Van Doninck
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-569-5
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's48
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling