De nieuwe kathedraal Geert Degrande
Paperback
ISBN 978-94-6337-427-9
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 mrt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Oosterweel heeft een lange en moeilijke voorgeschiedenis. Maar ook na de pijnlijke barensweeën was het niet meteen allemaal rozengeur en maneschijn. Wel integendeel. Nochtans is deze ‘werf van de eeuw’ niet alleen een gigantisch infrastructuurproject, maar ook een belangwekkend maatschappelijk project. Tegenover de negatieve associaties die Oosterweel bij velen oproept staan ook tal van positieve ontwikkelingen die wellicht te lang onderbelicht zijn gebleven.

Dit boek staat daarom stil bij de manier waarop Oosterweel zal bijdragen tot een betere levenskwaliteit en een andere en groenere kijk op mobiliteit. Het kadert waarom Oosterweel past in een toekomstvisie waarin organisaties en individuen ‘beter voor mij’ en ‘beter voor de wereld’ hand in hand laten gaan. Het toont hoe dit project het voortouw neemt in burgerparticipatie. En het heeft vooral aandacht voor alle menselijke factoren die in alle discussies over het project te vaak worden vergeten.

De nieuwe kathedraal is bedoeld voor iedereen die verder wil kijken dan de clichés en de vooroordelen en die wil leren van de manier waarop Oosterweel de grote principes van zorgzaam met elkaar omgaan ook heeft toegepast op de werf van de eeuw.

Over de auteur

Over de auteur

Geert Degrande is ruim veertig jaar actief als zelfstandig journalist, copywriter en storyteller. Hij schreef voornamelijk over economie, HR, marketing, sport, retail en vastgoed en had daarbij altijd oog voor onverwachte verbanden en vooral voor de mensen en hun verhalen. Sinds 2020 bestiert hij het journalistieke platform www.re-story.be, dat denkers en doeners aan het woord laat die nieuwe wegen openen in onderwijs, economie en samenleving.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Geert Degrande
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-427-9
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 mrt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies