De post partum revolutie Kirsten Ginckels
Paperback
ISBN 978-94-6310-623-8
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 16 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Ik ga er geen doekjes om winden. Mama worden is ingewikkeld. Je baart een kind en je zorgen. Je wordt binnenstebuiten gedraaid. Wat in jou zit, wordt zichtbaar, voelbaar. Je bent naakt, rauw in je puurste vorm. Opengemaakt, — gebarsten, ont-wikkeld. Je zenuwstelsel ligt boven op je huid, open en bloot. Je hart is op slag twee keer zo groot, te zwaar om vast te houden. Je nieuwe rol verlangt van je dat je vertraagt. De wereld verwacht van je dat je razendsnel weer meedraait. En tegelijk is alles zo simpel en helder. Liefde is alles; weinig is nog echt belangrijk.

De Post Partum Revolutie helpt je het ontwrichtende transformatieproces dat je doormaakt, met al zijn tegenstrijdigheden, beter te begrijpen. Dat ze een praktische wegwijzer mag zijn — zonder omleidingen — die je gidst doorheen het hobbelige parcours na de geboorte. Ze leidt je liefdevol naar meer verbinding met je eigen lichaam, jezelf, je gezin. Je hebt al genoeg op je bord, daarom hoef je er niets voor te doen, niet eens je best. Je mag rusten en erop vertrouwen dat jouw weg in het moederschap zich uiteindelijk wel zal ontvouwen.

Dat dit boek mag voelen als een warmwaterkruik op je lege buik, die je warm maakt om te vertragen, te verzachten, te helen van binnenuit.

Over de auteur

Over de auteur

Kirsten Ginckels woont in Berchem waar ze haar eigen duin (@duin.berchem) heeft. Het Vlaamse vrouwenblad Flair was in een vorig professioneel leven haar biotoop. Na het boek The gentlemom pleit de meisjesmama met een missie nu voor vertraging, verbinding en zachtheid in de kraamtijd. De Post Partum Revolutie is ontketend.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kirsten Ginckels
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-623-8
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum16 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling