De Schuerkalender 2025 Live Nation
Selfcover
ISBN 978-94-6383-693-7
€ 19,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 30 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Rock Werchter wordt 50. De namiddag met lokale helden in een feesttent voor de Chirolokalen is uitgegroeid tot een evenement met wereldtoppers op een legendarische site langs de Haachtsesteenweg. Van zes groepen naar honderd, van één dag naar vier dagen, van 650 naar 360 000 bezoekers…

Een halve eeuw festival staat gelijk aan massa’s topmomenten, anekdotes, straffe uitspraken, wist-je-datjes en cijfermateriaal. Vandaar deze feestelijke Schuerkalender. Gedoopt naar de fameuze Herman die eerder al zijn naam schonk aan The Barn (Engels voor 'schuur'). Hij bevat 365 pagina’s met wetenswaardigheden allerhande over de - voor velen - vier mooiste en meest magische dagen van het jaar.

Hoeveel handdoeken vraagt Metallica? Welke artiest bestelde een lijfwacht? Wat is een plastuit? Wie vroeg om meer modder? En kreeg die ook? Heeft Daft Punk eigenlijk ooit in Werchter gespeeld? Wie zei ‘De zalen waar wij doorgaans spelen zijn even groot als het podium hier’? En wie belde op het laatste moment af omdat zijn kat moest bevallen?

Samensteller Jan Delvaux dook met veel plezier in de archieven en puzzelde een verjaardagsboek in kalendervorm bij elkaar. Het gaat van onderbouwde statistieken over grappige bindteksten en onnozele fait divers tot een wekelijks quizmoment voor beginners, gevorderden en experten.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Live Nation
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-693-7
Cover typeSelfcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's736
Geplande publicatiedatum30 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling