De verborgen geschiedenis van mijn vader (e-book) Ronny Mosuse
E-book
ISBN 978-94-6131-485-7
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 9 aug. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

‘Mijn kinderen hebben hun opa nooit gekend, maar eerlijk gezegd: ik ook niet. Mijn vader was voor mij ook een man van vele mysteries. Waarom bijvoorbeeld ligt hij hier op een moslimkerkhof in Luik begraven? Waarom waren er geen andere leden van de familie Mosuse dan zijn eigen kinderen op zijn begrafenis? En waarom sta ik hier eigenlijk te wenen voor het graf van een man die ik nauwelijks heb gekend?’

Hoe meer verhalen je over iemand hoorde, hoe beter je zelf de geschiedenis van die persoon bijeen kan reconstrueren. Maar wat weet Ronny Mosuse eigenlijk over zijn Congolese vader? Dat vraagt hij zich steeds vaker af nadat zijn broer Robert hem op een ochtend in 1995 heeft opgebeld om te melden dat hun vader is overleden.

De verborgen geschiedenis van mijn vader is het meeslepende relaas van een man die op zoek gaat naar de wortels van zijn eigen doen en laten, van een vader die zich afvraagt wat vaderschap  precies is, van een verzamelaar die zijn verleden in elkaar knutselt om zijn kinderen het levensverhaal van hun opa te kunnen vertellen.

Over de auteur

Over de auteur

Ronny Mosuse (1971, Antwerpen) is een Vlaamse zanger, muzikant, songwriter en muziekproducer. Samen met zijn broer Robert Mosuse en Bart Peeters richtte hij The Radios op, later bracht hij solowerk uit en ook vandaag heeft hij verschillende muzikale projecten lopen. Daarnaast kruipt hij ook graag in zijn pen - en dat niet alleen voor songteksten.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Ronny Mosuse
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-485-7
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum9 aug. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies