De Verdwenen Steden 3: Het eeuwige vuur

Shannon Messenger
Hardcover
ISBN 978-94-6383-430-8
De Verdwenen Steden 3: Het eeuwige vuur Shannon Messenger
Hardcover
ISBN 978-94-6383-430-8
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 1 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Sophie Foster is klaar om terug te vechten. Haar gaven worden steeds sterker en de ongrijpbare elfen van de Zwarte Zwaan reageren niet als ze om hulp vraagt. Ze is vastbesloten om haar ontvoerders op te sporen, voordat die opnieuw achter haar aan komen.

Maar een roekeloze fout brengt haar wereld op het randje van oorlog en veel elfen zijn bang dat ze eindelijk te ver is gegaan. Hoe dieper Sophie graaft, hoe groter de samenzwering lijkt te zijn. En haar gevaarlijkste vijand is misschien wel dichterbij dan ze denkt...

In dit razend spannende derde deel van de De Verdwenen Steden-serie moet Sophie het rebelse vuur bestrijden, voordat het alles – en iedereen – vernietigt wat haar lief is.

Over de auteur

Over de auteur


Shannon Messenger studeerde af aan de USC School of Cinematic Arts, waar ze onder andere leerde dat ze het leuker vond om films te kijken dan ze te maken. Ze heeft Kunst, Scenarioschrijven en Televisieproductie gestudeerd, maar besefte dat haar echte passie het schrijven van kinderboeken is. Ze is internationaal bestsellerauteur en haar boeken zijn in vele talen vertaald.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Shannon Messenger
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-430-8
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's624
Geplande publicatiedatum1 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling