De zoon van de zee (e-book) Davide Morosinotto
E-book
ISBN 978-94-6310-788-4
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 30 mei 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een vijand die voor de deur staat. Een jongen die op zoek is naar zijn eigen lot. En een stad die op het punt staat te verrijzen op eilandjes in een moerassige lagune.

Pietro is veertien jaar oud. Hij leidt een rustig leventje als varkenshoeder en dat bevalt hem prima. Maar op een dag verschijnt er een boodschapper met een belangrijk bericht: de Hunnen komen eraan! Het is 452 na Christus en de strijdkrachten van Attila de Hun zijn het Romeinse Rijk binnengedrongen. Pietro's hele wereld staat plotseling op zijn kop want hij moet zich bij het leger melden. Tijdens dat nieuwe avontuur sluit Pietro vriendschap met Justina, een meisje uit een adellijke familie, met wie hij vroeger nooit een woord had kunnen wisselen. En zonder dat hij het beseft, speelt hij een belangrijke rol bij het ontstaan van een stad die is voorbestemd om de beroemdste stad van de wereld te worden: Venetië.

Over de auteur

Over de auteur

Het werk van de Italiaanse auteur Davide Morosinotto is vertaald in 25 talen. Hij heeft al vele prijzen gewonnen waaronder de Super Premio Andersen voor Walker & Dawn en de Strega Ragazze e Ragazzi voor De Allergrootste. In Nederland werden zijn boeken bekroond met de Vlag en Wimpel en een Zilveren Griffel en in Vlaanderen won hij de KJV.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Davide Morosinotto
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-788-4
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's392
Publicatiedatum30 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling