De zorg(r)evolutie

Bart Oste, Sarah Verreyken
Paperback
ISBN 978-94-6383-558-9
De zorg(r)evolutie Bart Oste, Sarah Verreyken
Paperback
ISBN 978-94-6383-558-9
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 nov. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De empowerende zorgsector, en zeker de jeugdhulpverlening, wordt overspoeld door een gevoel van machteloosheid. Iedereen in de sector zoekt manieren om vat te krijgen op de stijgende werkdruk, het verhoogde stressniveau en complexere samenwerkingsstructuren.

Het COZI-model biedt met zijn vier kwadranten (gevoel-gedrag-systeem-waarden) een heldere kapstok en houvast om spanningen bij de cliënt, jezelf als hulpverlener én je organisatie effectief aan te pakken. Het daagt je uit om breder en holistisch te kijken naar je uitdagingen. Het helpt focussen op de oorzaak van een spanning en het stimuleert je om meer eigenaarschap op te nemen en je acties te richten op die fronten waar je invloed groot is.

Dit boek biedt ook praktische tools waardoor het bijdraagt tot een ware (r)evolutie naar meer weerbare, wendbare en warme hulpverlening.

Over de auteurs

Over de auteurs

Sarah Verreyken is lector en onderzoeker aan de AP Hogeschool. Met een achtergrond als leefgroepbegeleider, orthopedagoog, Lean-consultant en integratief psychotherapeut brengt zij een frisse mix van kennis en kunde de zorgsector binnen. Ze ondersteunt hulpverleners en hun organisaties op hun reis naar warme innovatie.


Bart Oste ondersteunt bedrijven op weg naar meer wendbaarheid. Hij begeleidt zowel mensen in hun persoonlijke groei als systemische verandering in teams en organisaties.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bart Oste, Sarah Verreyken
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-558-9
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum15 nov. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling