DIERENDONCK - A Butcher's Family (Nederlandse editie)

Hendrik Dierendonck
Hardcover
ISBN 978-94-6530-148-8
DIERENDONCK - A Butcher's Family (Nederlandse editie) Hendrik Dierendonck
Hardcover
ISBN 978-94-6530-148-8
€ 44,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 apr. 2026

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Dierendonck. Het is een naam die al drie generaties lang garant staat voor goed vlees. Raymond was de eerste beenhouwer in de familie en zette de naam op de kaart: ‘We leveren kwaliteit, of we leveren niets.’ Zoon Hendrik gaf de naam vleugels. Dierendonck werd een ijkpunt in de gastronomische wereld.

Kleinzoon Fons treedt vandaag in hun voetsporen. Hij loodst Dierendonck een nieuw hoofdstuk in. Hoe nog te beenhouwen in een tijd van veranderende ecologische inzichten en ethische normen? Dit boek geeft een unieke inkijk in het leven van de familie Dierendonck. Drie generaties beenhouwers in de keuken: dat is traditie, dat is kwaliteit, dat is liefde.

Over de auteur

Over de auteur


Hendrik Dierendonck is geen gewone beenhouwer: zijn naam is uitgegroeid tot een kwaliteitslabel.


Evelien Rutten is culinair journaliste voor onder andere Sabato en Knack Weekend. Ze hield ook de pen vast voor meesterchefs als Willem Hiele en Sam D’Huyvetter. Daarnaast schreef ze ook haar eigen familiegeschiedenis op in het meeslepende Roadtrip naar Auschwitz.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Hendrik Dierendonck
IllustratorNee
ISBN978-94-6530-148-8
Cover typeHardcover
Formaat210 x 290
Aantal pagina's250
Geplande publicatiedatum15 apr. 2026

 

Copyright © 2025 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling