- Korte inhoud
Details
Dierendonck. Het is een naam die al drie generaties lang garant staat voor goed vlees. Raymond was de eerste beenhouwer in de familie en zette de naam op de kaart: ‘We leveren kwaliteit, of we leveren niets.’ Zoon Hendrik gaf de naam vleugels. Dierendonck werd een ijkpunt in de gastronomische wereld.
Kleinzoon Fons treedt vandaag in hun voetsporen. Hij loodst Dierendonck een nieuw hoofdstuk in. Hoe nog te beenhouwen in een tijd van veranderende ecologische inzichten en ethische normen? Dit boek geeft een unieke inkijk in het leven van de familie Dierendonck. Drie generaties beenhouwers in de keuken: dat is traditie, dat is kwaliteit, dat is liefde.
- Over de auteur
Over de auteur
- Details
Extra informatie
Auteur(s) Hendrik Dierendonck Illustrator Nee ISBN 978-94-6530-148-8 Cover type Hardcover Formaat 210 x 290 Aantal pagina's 250 Geplande publicatiedatum 15 apr. 2026
