Digitaal ontmaagd (e-book)

Sarah Van Gysegem Met illustraties van Marloes De Vries
E-book
ISBN 978-94-6131-927-2
Digitaal ontmaagd (e-book) Sarah Van Gysegem Met illustraties van Marloes De Vries
E-book
ISBN 978-94-6131-927-2
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 15 nov. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Met je pubers over seks praten: niet simpel. Als moeder of vader wil je eigenlijk niet weten dat je kinderen het doen, en vice versa. En wat moet je hen nog vertellen? Ze vinden toch alles online?

Via smartphones hebben pubers de wereld in hun achterzak. Een wereld propvol porno en info. Tieners gaan online op zoek naar weetjes en standjes, naar liefde en liefjes. Het is aan jou als ouder om hen te begeleiden in die digitale jungle en te babbelen over wat ze daar zoal kunnen zien. Doet de gedachte aan gênante gesprekken het schaamrood naar je wangen stijgen? Ben je bang om je bloot te geven en is sexting ver van je bed? Dit boek zet je met concrete voorbeelden en praktische tips een heel eind op weg en helpt je korte metten maken met taboes. Zo kun je met een gerust hart je tieners hun weg laten zoeken op het pad van liefde en seks. IRL én digitaal.

Over de auteur

Over de auteur

SARAH VAN GYSEGEM werkt sinds 2001 als redacteur opvoedingsondersteuning bij de Gezinsbond. Ze schrijft daar voornamelijk voor het tijdschrift BOTsing, een blad voor ouders van tieners, en maakte van de puberteit haar specialiteit. In 2016 verscheen haar boek Typisch tieners, boordevol praktische tips om het hoofd koel te houden tijdens de woelige puberjaren van je kroost. Sarah is mama van drie, onder wie twee volbloedtieners.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Sarah Van Gysegem
IllustratorMarloes De Vries
ISBN978-94-6131-927-2
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's208
Publicatiedatum15 nov. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling