Dwars door de Lage Landen Arnout Hauben
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6401-699-4
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 23 mrt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Arnout Hauben gaat opnieuw op wandelavontuur. Hij trekt dwars door de Lage Landen, van de Belgische kust tot het noorden van Nederland. Vanuit Oostende brengen GR-paden hem via Antwerpen tot in Maastricht. Eenmaal de grens over, volgt hij het legendarische Pieterpad tot in Pieterburen, het uiterste noorden van Nederland. Een reis langs duinen, polders en velden – maar ook doorheen de geschiedenis van de Lage Landen.

Met deze praktische stapgids kan je de tocht van 900 kilometer zelf maken. De handige routebeschrijvingen brengen je wandelingen tot leven en doen je stilstaan bij tal van bezienswaardigheden, met elk hun eigen en soms vergeten geschiedenis. Ook de mensen die Arnout op zijn pad ontmoet, krijgen een bijzondere plek in deze gids.

 

Over de auteur

Over de auteur

Arnout Hauben is medeoprichter van het productiehuis De chinezen. Hij werkte mee aan televisieprogramma’s als Man bijt hond, Meneer Doktoor, Weg naar Compostela en Leve de Zoo!. Hij maakte de alom bejubelde en bekroonde vierdelige reeks Ten oorlog, over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens trok hij rond de Noordzee, dwars door België en dwars door de Middellandse Zee voor de gelijknamige tv-programma’s, die zowel in Vlaanderen als Nederland in de smaak vielen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Arnout Hauben
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-699-4
Cover typePaperback met flappen
Formaat12,5 x 20
Aantal pagina's320
Geplande publicatiedatum23 mrt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies