Echo's Anja Feliers
Paperback
ISBN 978-94-6337-732-4
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘Je zus zegt dat je zo lief bent, mama’, zegt de zesjarige Billie op een ochtend aan haar mama Victoria. Maar Victoria heeft geen zus. Ze is enig kind.

Billie blijft haar echter, nacht na nacht, levendig en gedetailleerd vertellen over haar gesprekken met Victoria’s overleden zus. Langzaamaan dringt het tot Victoria door dat er een kans bestaat dat haar dochter meer ziet dan voor het oog zichtbaar is. Ze gaat op zoek naar antwoorden bij de mensen die haar het best kennen, haar ouders, maar haar moeder lacht haar bezorgdheid weg en haar vader hult zich in stilzwijgen. Ze kan het echter niet laten rusten.

Wanneer de naam van medium Caro Westerhof haar ter ore komt, besluit ze haar om hulp te vragen. Caro herkent zichzelf in deze jonge aanstaande mama en besluit haar te helpen. Tegelijkertijd met de zoektocht naar het antwoord op Victoria’s vragen, gaat Caro de confrontatie aan met de demonen uit haar eigen leven.

Over de auteur

Over de auteur

Anja Feliers is de meest succesvolle vrouwelijke thrillerauteur van Vlaanderen. Ze is de bezielster van de thrillerreeksen rond psychologe Kathleen Verlinden en medium Caro Westerhof. Daarnaast schreef ze ook de Dirty Little Secrets-trilogie, een reeks erotische romans.


www.anjafeliers.be

Details

Extra informatie

Auteur(s)Anja Feliers
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-732-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's328
Geplande publicatiedatum15 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies