Een bepaalde dag in het leven van iedereen (e-book)

Stijn Raymond Anna Vranken
E-book
ISBN 978-94-6401-680-2
Een bepaalde dag in het leven van iedereen (e-book) Stijn Raymond Anna Vranken
E-book
ISBN 978-94-6401-680-2
€ 9,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 21 apr. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een kabinetsmedewerker, arbeider, zanger, vastgoedmagnaat, schoondochter, veiligheidsagent, poolreiziger en zieneres beleven elk hun eigen Valentijnsdag. De ene bereidt nerveus een persconferentie voor, een ander worstelt met haar gerenommeerde schoonfamilie, iemand stak net te voet de Zuidpool over. Acht levens die zich los van elkaar afspelen, maar ook weer niet. Voortgestuwd door een gedeeld oerverlangen (laten we het liefde noemen – het is er tenslotte de dag voor) veroorzaken zij golven en rimpeltjes die over de hele wereld rollen en zo ook Stijn bereiken, een jongen gefascineerd door de gouden plaat aan boord van ruimtesonde Voyager en tot over zijn oren verliefd op het mooiste meisje van de wereld.

In negen hoofdstukken schetst Stijn Vranken de gebeurtenissen die zich al dan niet werkelijk afspeelden op 14 februari 1990. Deels gebaseerd op krantenartikels en beeldfragmenten, deels ingevuld met veronderstellingen en flagrante onwaarheden. Een tango van feit en fictie, in een fascinerend en met humor geschreven romandebuut over elke mens die ooit heeft bestaan.

Over de auteur

Over de auteur

Stijn Vranken was zeventien in 1990. Het zou nog meer dan dertig jaar duren vooraleer hij zich aan een debuutroman durfde te wagen. In de tussentijd maakte hij televisieprogramma’s voor Woestijnvis, lange reizen en twee kinderen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Stijn Raymond Anna Vranken
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-680-2
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's460
Publicatiedatum21 apr. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling