Een kleine wereld vol grote leugens

Guy Didelez Met illustraties van Arnold Hovart
Hardcover
ISBN 978-94-6401-337-5
Een kleine wereld vol grote leugens Guy Didelez Met illustraties van Arnold Hovart
Hardcover
ISBN 978-94-6401-337-5
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 6 okt. 2021

- +
OF
Korte inhoud

Details

Guy Didelez vindt schrijven allesbehalve saai. Hij schrijft immers vooral als hij op reis is. En omdat hij veel boeken wil schrijven, moet hij vaak op reis. Heel vaak. Naar Borneo, Nieuw-Zeeland, Vietnam, Botswana, Kazachstan, Bolivia, Peru, Indonesië, Kenia, China, Nepal... Dan rolt hij van het ene avontuur in het andere. En tijdens de periodes onderweg voelt hij de inspiratie borrelen en schrijft hij. In het vliegtuig, in de trein, in de bus, in de taxi... Steeds zit hij met een schriftje onder zijn neus en een balpen in zijn hand. Maar ook boven op de rug van een kameel, in een door honden getrokken slee over de ijzige sneeuwvlakten, in een onderzeeër, in een luchtballon... Hij probeerde het zelfs op skilatten, maar dat was een beetje moeilijk in de bochten. Nu zijn zeven kleinkinderen wat ouder worden, geven ze hem bij elke reis een opdracht mee. Hoe moeilijker hoe liever. Die opdracht moet hij tijdens zijn reis proberen op te lossen. Maar in 2020 waren er geen internationale vluchten! En met de waterfiets de oceanen over leek zelfs hem wat te link. In 2020 ging hij niet op reis om boeken te schrijven die niets met die reizen te maken hadden. Hij bleef thuis om een boek te schrijven dat alles met zijn reizen te maken had.
Over de auteur

Over de auteur

Guy Didelez gaf lange tijd les. Hij schrijft zowel jeugdverhalen, toneel als scenario’s. In 2019 werd hij ereburger van zijn thuisstad Merksem met de ‘Grote Stroboer 2019’.

Arnold Hovart is art director, reclametekenaar en illustrator. Eerder maakte hij met Danny De Vos Vossenstreken en Kapper Tom.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Guy Didelez
IllustratorArnold Hovart
ISBN978-94-6401-337-5
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's96
Publicatiedatum6 okt. 2021
Koop online bij: Standaard Boekhandel

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling