Een oenbeest op het pompoenfeest Marc de Bel Met illustraties van Frieda Van Raevels
Hardcover
ISBN 978-94-6401-899-8
€ 16,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 14 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De herfst is voorzichtig en even stil als een hazelworm het Biezebos binnen geslopen. Nog even en de bladeren beginnen te vallen. Hoog tijd dus voor het oogsten van de groenten uit de moestuin en het houden van de Herfstpluk. En natuurlijk ook voor het vieren van het Grote Pompoenfeest, met de altijd weer superspannende Pompoenbotenrace op de Biesbeek, de theatervoorstelling en het Pompoenenbal! Dit jaar mag bovendien iedereen die daar zin in heeft ook een liedje zingen op het vrij podium. Pit en Puf Boeboek tellen de dagen af. Bijna is het zover! Nog één keer slapen…

Over de auteur

Over de auteur

Marc de Bel gaf twintig jaar les in het vierde leerjaar. In 1986 debuteerde hij met Het ei van oom Trotter, een verhaal dat in de klas nooit uitverteld geraakte. Sindsdien is hij fulltime auteur en verschenen er al meer dan 150 titels van zijn hand.


Frieda Van Raevels studeerde animatie aan het RITS. Ze is freelance illustrator en specialiseert zich in illustraties voor kinderen. Zij neemt het illustreren van de Boeboeks al jarenlang voor haar rekening.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Marc de Bel
IllustratorFrieda Van Raevels
ISBN978-94-6401-899-8
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's136
Geplande publicatiedatum14 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies