Een redelijk gelukkig huwelijk (e-book) Fien De Meulder
E-book
ISBN 978-94-6310-276-6
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 25 mei 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een jonge vrouw heeft het allemaal: huisje, tuintje, moderne man en kinderen om over te zeuren. Ze schrijft met humor haar frustraties en angsten van zich af. In haar verhalen laat ze pijnlijk eerlijk zien wat we allemaal denken maar niet durven te zeggen. Zelfs in een goed huwelijk hangt je partner je de keel uit en maken je kinderen te veel lawaai. Andere mensen hebben altijd een ordelijker huis en een leukere vakantie. Je vriendinnen zijn dunner en maken meer plezier dan jij. En als je over een vader aan de schoolpoort fantaseert, is het sociaal niet wenselijk om hem dat ook te vertellen.

 

Een redelijk gelukkig huwelijk is een herkenbaar en hilarisch portret van een jonge vrouw die haar plaats zoekt in de wereld. De vaardig geschreven debuutroman van Fien De Meulder is grappig, snel en ontwapenend. In haar verhalen laat ze pijnlijk eerlijk zien wat we allemaal denken maar niet durven te zeggen.

Over de auteur

Over de auteur

Fien De Meulder studeerde wiskunde in Cambridge, filosofie in Dundee en Germaanse taal- en letterkunde in Antwerpen. Ze heeft gewerkt als computerlinguïst aan de Universiteit Antwerpen en als leerkracht Engels. Ze schrijft tussen het grootbrengen van haar drie kinderen door aan haar tweede roman.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Fien De Meulder
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-276-6
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's256
Publicatiedatum25 mei 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling