Empathie werkt Mieke Fonck, Bart De Leeuw
Paperback
ISBN 978-94-6337-803-1
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 30 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Onze wereld wordt de laatste jaren stevig door elkaar geschud. En hoewel de grote politieke, economische en sociale tegenstellingen soms onoverkomelijk lijken, komen mensen toch weer bij elkaar. Want hoezeer de samenleving ook verandert, mensen zullen altijd een diepgewortelde behoefte hebben om zich verbonden te voelen met elkaar. Maar hoe zit dat met merken? En hoe werkt dit tussen werkgever en werknemer?

The Oval Office is alvast overtuigd van het belang en de kracht van empathie in communicatie. Maar het blijft niet bij een overtuiging. Samen met Insites Consulting deed het marketing- en reclamebureau een diepgravend onderzoek. Daaruit bleek dat het omarmen van de kracht van empathie je bedrijf niet alleen aantrekkelijk maakt voor werknemers en nieuw talent, maar het ook je bottom line rechtstreeks beïnvloedt door de kracht van je merken te vergroten. Empathische merken presteren twee tot vier keer beter op KPI’s zoals merkoverweging, aankoopintentie en loyaliteit. Empathische werkgevers scoren ook beduidend hoger op loyaliteit, openstaan voor verandering en de eNPS (employee Net Promotor Score).

Hoe je dit concreet zelf kunt aanpakken, ontdek je in dit boek aan de hand van duidelijke principes en inspirerende cases.

Over de auteurs

Over de auteurs

Bart De Leeuw is een doorgewinterd strateeg en brandlover. Na een carrière van 14 jaar bij BBDO, waar hij managementrollen vervulde en instond voor de communicatiestrategie van verschillende merken, maakte hij de overstap naar The Oval Office. Hier gaf hij mee invulling aan de nieuwe positionering en verdiepte zich in de kracht van empathische communicatie.


Mieke Fonck is employee-communicationstrateeg bij communicatiebureau The Oval Office. Al bijna 10 jaar begeleidt ze bedrijven bij het communiceren met hun medewerkers. Van employer branding en rekruteringscampagnes tot change-communicatie voor organisaties zoals Actiris, UHasselt, Vandemoortele, Umicore, PSA en vele andere.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Bart De Leeuw, Mieke Fonck
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-803-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum30 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies