En ze leefden nog lang en gelukkig

Chloé De Bie
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-128-4
En ze leefden nog lang en gelukkig Chloé De Bie
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6383-128-4
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 21 okt. 2020

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘En ze leefden nog lang en gelukkig …’, zo eindigt elk sprookje telkens weer. Maar wat gebeurt er écht daarna? Lopen relaties vanzelf eens je die ware prins of prinses hebt gevonden? Het antwoord is onherroepelijk nee. Élk koppel wordt vroeg of laat geconfronteerd met uitdagingen.

Vanuit de wetenschap en vanuit haar eigen praktijk bespreekt relatietherapeute Chloé De Bie de onvermijdelijke valkuilen in elke relatie. Of het nu gaat over communicatie, seksualiteit, overspel en jaloezie of technologie: aan de hand van praktische en bruikbare tips helpt ze je relatie te verbeteren en nog meer verbinding te creëren.

Ook als single is dit boek de ideale voorbereiding om die perfecte prins(es) te vinden en je voor te bereiden op een lang en gelukkig liefdesleven.

Over de auteur

Over de auteur


Na haar opleidingen klinische psychologie en seksuologie volgde Chloé De Bie nog een specialisatie klinische seksuologie en een postgraduaat relatie- en gezinstherapie. Die combinatie vond ze essentieel om individuen en koppels die op relationeel en seksueel vlak botsen, zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sinds 2016 heeft Chloé haar eigen therapiecentrum Vivolinio in Gent (Sint-Denijs-Westrem) en geeft ze les aan de Karel de Grote Hogeschool.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Chloé De Bie
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-128-4
Cover typePaperback met flappen
Formaat17 x 24
Aantal pagina's304
Geplande publicatiedatum21 okt. 2020
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2020 - Pelckmans uitgevers - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies