ENT2R - 3

Dominique Neyts, Linde Braeckman, Sien Vande Ryse
Paperback
ISBN 978-94-6401-932-2
ENT2R - 3 Dominique Neyts, Linde Braeckman, Sien Vande Ryse
Paperback
ISBN 978-94-6401-932-2
€ 20,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 28 sep. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

ENT2R is een leermethode NT2 die ontwikkeld is aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs (UCT) van de UGent. De methode richt zich op geschoolde anderstaligen die snel en efficiënt het Nederlands willen verwerven. Ze bereidt voor op het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt in een Nederlandstalige omgeving.

Niveau 3 verfijnt de basiskennis uit niveau 1 en 2 en verhoogt de graad van zelfredzaamheid van de cursisten. In elke les wordt de grammaticale kennis verder uitgediept en ook de woordenschat van alledaagse thema’s uit het persoonlijke leven wordt verder uitgebreid. Zo leren de cursisten meer over onder andere vrije tijd en sociale relaties, studeren en werken, cultuur en sociale media, justitie, criminaliteit en politiek, tradities en geschiedenis. Dat alles aan de hand van diverse oefeningen die verschillende tekstsoorten en taalhandelingen omvatten en die de vier vaardigheden geïntegreerd ontwikkelen. De nadruk ligt daarbij zowel op vormcorrectheid als op functionele interactie.

Aan het einde van niveau 3 kennen de cursisten de 3000 meest frequente woorden en beheersen ze grammaticale constructies die de informele context overstijgen.

Over de auteurs

Over de auteurs


Dominique Neyts, Sien Vande Ryse en Linde Braeckman zijn verbonden aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs van de Universiteit Gent. Ze zijn lesgevers Nederlands als Tweede Taal en geven ook cursussen praktische en academische taalvaardigheid Engels/Duits.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Dominique Neyts, Linde Braeckman, Sien Vande Ryse
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-932-2
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's256
Publicatiedatum28 sep. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling