ENT2R - 5

Sarah De Paepe, Eveline Mainil, Catherine Verguts
Paperback
ISBN 978-94-6383-567-1
ENT2R - 5 Sarah De Paepe, Eveline Mainil, Catherine Verguts
Paperback
ISBN 978-94-6383-567-1
€ 20,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

ENT2R is een leermethode NT2 die ontwikkeld is aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs (UCT) van de UGent. De methode richt zich op geschoolde anderstaligen die snel en efficiënt het Nederlands willen verwerven. De methode bereidt voor op het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt in een Nederlandstalige omgeving.

Niveau 5 focust op de verwerving en uitdieping van de taal- en tekstkenmerken van het B2-niveau. De leerstof komt cyclisch aan bod: de verworven taalvaardigheid uit de vorige niveaus wordt herhaald en uitgebreid. Voor grammatica ligt de klemtoon op vormcorrectheid. De basiswoordenschat wordt aangevuld met vervolgwoordenschat die betrekking heeft op de thema’s van de modules. De nieuwe structuren slijpen in via gevarieerde oefeningen en betekenisvolle interacties. Ten slotte is er expliciet aandacht voor algemene academische vaardigheden zoals cijfergegevens bespreken of presentaties geven.

Bij Niveau 5 hoort een digitaal traject dat de cursisten toelaat om de leerstof zelfstandig te verwerken. Het traject voorziet zowel in verwerkingsoefeningen en extra leesen luisteroefeningen die betrekking hebben op de leerstof van de net geziene les als in handige herhalingsoefeningen en kennisclips die voorbereiden op de leerstof van de volgende les.

Over de auteurs

Over de auteurs


Katelyne Verstraete, Els Verschuere, Sarah De Paepe, Catherine Verguts & Eveline Mainil zijn verbonden aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs van de Universiteit Gent. Ze zijn lesgevers Nederlands als tweede taal en geven ook cursussen praktische en academische taalvaardigheid Engels.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Catherine Verguts, Eveline Mainil, Sarah De Paepe
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-567-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's260
Geplande publicatiedatum15 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling