Epic (Engelstalige editie) Koen Kas
Paperback
ISBN 978-94-6310-705-1
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 19 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Het menselijke streven naar een episch, verrukkelijk leven – een leven vol doelgerichtheid, potentieel en levendigheid – is tijdloos. We hebben altijd gezocht naar manieren om onze gezondheid en levensduur te verbeteren, om niet alleen langer, maar ook beter te leven. Duurzame gezondheid boven levensduur.

Gezond zijn is meer dan de afwezigheid van ziekte. Gezond zijn is ook de essentie van levenslust, de fysieke en mentale kracht om je levensdoelen te realiseren, om er voor anderen te zijn, om de meest epische versie van jezelf te durven worden.

Door de komst van moderne technologie beschikken we over verbluffende AI-toepassingen, brein-leestechnologie, biologie-modificatie, levensverlengende hacks en een nieuwe manier van omgaan met persoonlijke gegevens op een nieuwe versie van het internet. We bevinden ons nu in een unieke positie om te beslissen hoe we onze digitale tweeling als nooit tevoren inzetten voor ons welzijn en onze levensdoelen. Een nieuwe manier om ons doel te vinden, ons volledige potentieel te ontplooien en een nalatenschap achter te laten. Episch worden. Dit boek toont je hoe.

Over de auteur

Over de auteur


Prof. Dr. Koen Kas is gezondheidszorgfuturoloog, delight denker, opinieleider op het gebied van digitale gezondheidszorg, professor aan de Universiteit Gent en gerenommeerd internationaal keynotespreker. Eerder publiceerde hij Nooit meer ziek (over de transitie van reactieve ziektezorg naar proactieve gezondheidszorg) en Your Guide to Delight (een routekaart naar die toekomst waarin onze persoonlijke digitale tweeling wordt geïntroduceerd).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Koen Kas
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-705-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum19 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling