Er was eens een dapper meisje

Karen Hellemans Met illustraties van Stefanie Dehennin
Hardcover
ISBN 978-94-6401-799-1
Er was eens een dapper meisje Karen Hellemans Met illustraties van Stefanie Dehennin
Hardcover
ISBN 978-94-6401-799-1
€ 20,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 24 okt. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

De meesten onder ons werden groot met verhalen vol vrouwelijke sprookjesfiguren – van verliefde zeemeerminnen, over dappere zeepiraten tot inventieve verhalenvertelsters. Maar na duizend-en-een-nachten vol verzonnen vrouwen, is het hoog tijd om de echte heldinnen van vandaag te leren kennen. Vijftig verhalen voor het slapengaan, die je klaarstomen voor morgen. Want wie jij morgen wordt, daar ben je vandaag al aan begonnen. Kim Gevaert liep vroeger ook al sneller dan de pestkop van haar kleine broer, Fatma Taspinar durfde op een dag haar klasgenootjes een lastige vraag stellen en Astrid Stockman was als kind al mateloos gefascineerd door de ‘jukebox achterin de kerk’.

Een sprookjesachtige inkijk in de jeugd van onder anderen nieuwsanker Fatma Taspinar, bierbrouwster Rosa Merckx, sprinter Kim Gevaert, sopraan Astrid Stockman, fotografe Lieve Blanquaert, rector Caroline Pauwels en F-16-pilote Anne-Marie Janssen.

Over de auteur

Over de auteur


Karen Hellemans, hoofdredacteur bij Libelle, en Stephanie Dehennin, kinder- en wetenschapsillustrator, zetten vijftig Vlaamse vrouwen in de kijker die kinderen vandaag inspireren, motiveren en doen dromen van een toekomst waarin alles kan.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Karen Hellemans
IllustratorStefanie Dehennin
ISBN978-94-6401-799-1
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's112
Geplande publicatiedatum24 okt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies