F*cking start-ups

Lode Uytterschaut
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-242-8
F*cking start-ups Lode Uytterschaut
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-242-8
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 19 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Je gelooft in het bedrijf waarvoor je werkt, maar ziet met lede ogen de dure innovatieconsultants komen en gaan. Dat terwijl jij een gedurfd idee hebt, misschien zelfs een oplossing. Maar hoe geraak je door de permafrost, dat barre landschap van structuren, procedures en management? Is de enige andere oplossing je eigen start-up te beginnen?

In F*cking Start-ups neemt Lode Uytterschaut het op voor die intrapreneurs, de gemotiveerde, betrokken mensen binnen een bedrijf die de creatieve ideeën hebben die voor verandering kunnen zorgen. Want niet iedereen die ondernemend is, moet start-up ondernemer worden. Uytterschaut toont hoe je als ondernemende medewerker in een grote organisatie, corporate of overheid het verschil maakt. Hij legt uit waarom jouw fantastische ideeën op weerstand botsen en hoe je die weerstand doet verstommen of omzeilt.

Wees de luis in de pels, want waarom zou je geen grootse plannen kunnen smeden vanuit een bestaand bedrijf dat wél al mensen, financiële middelen en vooral impact heeft? En wie zegt dat je ’t niet beter kan doen dan die f*cking start-ups?

Over de auteur

Over de auteur


Lode Uytterschaut is oprichter en CEO van Start it @KBC, de grootste Belgische accelerator voor start-ups. Hij is er mentor, matchmaker en evangelist. In 2019 richtte Lode Start it X op, dat corporates en intrapreneurs helpt om van hun idee een business te maken. Dat hij zelf bedrijven leidde en vervolgens als intrapreneur zijn weg vond binnen de KBC corporate en er twee bedrijven oprichtte, betekent dat hij uit ervaring spreekt — zowel in dit boek als op het podium.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Lode Uytterschaut
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-242-8
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum19 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling