Fun Jungle: Gekidnapt! Stuart Gibbs
Paperback
ISBN 978-94-6310-796-9
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 10 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Theodoor Fitzroy is terug voor een nieuwe dierentuindetective, een whodunit met veel verdachten, actie, hilariteit en dierenweetjes.

De pestkop van de school, Vincent Beuk, heeft het voorzien op Theo. Vincent en zijn vriendjes zijn van plan om een misselijke grap uit te halen in Fun Jungle, een hypermoderne dierentuin en themapark én de plek waar Theo woont. Ze dwingen Theo om mee te doen en dan gaat het vreselijk mis… Tot de chaos voorbij is, verstopt Theo zich in het koalaverblijf. Maar als de koala daarna vermist wordt, is Theo de enige die op camera is vastgelegd bij het binnen- en buitengaan van het verblijf.

Als Theo niet kan bewijzen dat híj niet de ‘koala-napper’ is, moet hij misschien wel naar de gevangenis! Er is geen tijd te verliezen.

Over de auteur

Over de auteur


Stuart Gibbs is een New York Times-bestsellerauteur. Hij heeft scenario’s geschreven, meegewerkt aan animatiefilms, tv-programma’s ontwikkeld, is columnist geweest en heeft onderzoek gedaan naar capibara’s. Stuart woont met zijn gezin in Los Angeles. Wil je meer over hem lezen, kijk dan op stuartgibbs.com.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Stuart Gibbs
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-796-9
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's304
Geplande publicatiedatum10 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling