Gaston & Leo - Met lach en traan

Kobe Van Herwegen
Hardcover
ISBN 978-94-6401-457-0
Gaston & Leo - Met lach en traan Kobe Van Herwegen
Hardcover
ISBN 978-94-6401-457-0
€ 29,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 7 sep. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Van 1972 tot en met 1993 vormden Gaston Berghmans en Leo Martin het populaire komische duo Gaston & Leo. Tijdens de hoogdagen van hun succes spelen ze in blijspelen, schitteren ze op tv of op het witte doek en doorkruisen ze met hun theatershows het hele land.

Met Gaston als de ‘clown’ en Leo als trouwe ‘aangever’ breken ze alle records. Maar hoe overweldigend hun succes ook lijkt, de medaille heeft een keerzijde. Hun volkse tongval en laagdrempelige humor zijn een doorn in het oog van de ‘betere’ pers. En terwijl de lach op het podium zegeviert, werpen slepende ziektes achter de schermen een schaduw over hun geluk.

Exact 30 jaar na het overlijden van Leo Martin, dat het abrupte einde betekende van Vlaanderens populairste komische duo ooit, brengt dit boek voor het eerst hun leven en carrière in kaart.

Wie waren de vrienden achter de lach?
Wie waren Gaston Berghmans en Leo Martin?

Over de auteur

Over de auteur


Kobe Van Herwegen is acteur, goochelaar en auteur met een grote passie voor onze circus- en theatergeschiedenis. Hij schreef eerder Chapeau, Meisje met de feeënvingers en Circus Ronaldo. Hij groeide op met Gaston en Leo als grote voorbeeld en is ook de bezieler en scenarist van de hommagevoorstelling over dit unieke duo.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kobe Van Herwegen
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-457-0
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's220
Geplande publicatiedatum7 sep. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies