Gebroken passie (e-book) Lotte Leenaerts
E-book
ISBN 978-94-6383-457-5
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 23 apr. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in haar huis, koelbloedig vermoord met een scherf van een stukgeslagen vaas. De jonge rechercheur Annabel, die tijdelijk de lokale recherche versterkt, wordt door haar collegas David en Lina meteen op sleeptouw genomen bij deze intrigerende moordzaak.

Het bewijsmateriaal staaft hun vermoeden dat de veroordeelde ex van het slachtoffer de dader is. Een gemakkelijke eerste zaak voor Annabel, lijkt het. Tot er een tweede lichaam opduikt, opnieuw met bewijs dat heel handig in de richting wijst van iemand die net weer op vrije voeten is.

Annabel gelooft niet in toeval, zeker niet wanneer het patroon zich verder lijkt te zetten en het gevaar dichterbij komt. Of zat het daar altijd al verborgen?

Gebroken passie is de derde psychologische thriller in de Gebroken-reeks. Eerder verschenen Gebroken stemmen en Gebroken zielen.

Over de auteur

Over de auteur


Lotte Leenaerts schreef haar eerste verhaal toen ze vijftien was. Hoewel ze eigenlijk Psychologie wilde studeren, besefte ze dat een job waarin ze vooral zou moeten luisteren niks voor haar zou zijn. Ze koos daarom voor Taal- en Letterkunde. Ook nu zit ze nog dagelijks met haar neus in de boeken als bibliothecaris in Malle. Ze woont in Rijkevorsel met haar grote liefde Stijn en labradoodle Billie.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Lotte Leenaerts
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-457-5
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's320
Publicatiedatum23 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling