Gebroken zielen (e-book) Lotte Leenaerts
E-book
ISBN 978-94-6337-838-3
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 13 okt. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Margot krijgt na een verstikkende relatie met een seriemoordenaar haar leven eindelijk weer op de rails. Als studente Verpleegkunde loopt ze stage op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Wanneer tijdens haar dienst een bebloed meisje met een blauw oog toekomt, gaan er bij Margot alarmbellen af. Maar nog voor Margot het meisje goed kan verzorgen, wordt ze door haar moeder, een vooraanstaand minister, mee naar huis genomen. Niet veel later wordt diezelfde minister vermoord teruggevonden. Is dit een vreselijk gezinsdrama of is er meer aan de hand? En kan Margot wel zomaar iedereen vertrouwen?

Met wetsarts Oliver, rechercheurs David en Lina en voormalig gerechtspsychologe Jade aan haar zijde zoekt Margot niet alleen opnieuw naar de waarheid, maar rekent ze verder af met demonen uit haar eigen verleden.

Gebroken zielen is de tweede psychologische thriller in de Gebroken-reeks. Eerder verscheen Gebroken stemmen.

Over de auteur

Over de auteur

Lotte Leenaerts schreef haar eerste verhaal toen ze vijftien was. Hoewel ze eigenlijk Psychologie wilde studeren, besefte ze dat een job waarin ze vooral zou moeten luisteren niks voor haar zou zijn. Ze koos daarom voor Taal- en Letterkunde. Ook nu zit ze nog dagelijks met haar neus in de boeken voor haar job in de bibliotheek in Malle. Ze woont in Rijkevorsel met haar grote liefde Stijn en labradoedel Billie
Details

Extra informatie

Auteur(s)Lotte Leenaerts
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-838-3
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's320
Publicatiedatum13 okt. 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling