Gegijzeld door jezelf (e-book)

Brigitte Ballings, Steve Vandenberghe
E-book
ISBN 978-94-6310-780-8
Gegijzeld door jezelf (e-book) Brigitte Ballings, Steve Vandenberghe
E-book
ISBN 978-94-6310-780-8
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 28 mei 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

Plots ben je leider: uit roeping, uit ambitie, per toeval. Je gooit je volop in die nieuwe uitdaging en toch loop je tegen onvoorziene obstakels aan. Je trapt in de klassieke valkuilen en je demonen beginnen je onherroepelijk te achtervolgen. Met gevaar voor je (mentale) gezondheid.

Bij Steve Vandenberghe – voormalig leerkracht en schooldirecteur, vandaag politicus – leidde dit in 2021 tot een zware burn-out. Via een coachingtraject ging Steve zijn kwelgeesten te lijf, leerde omgaan met zijn challenges, krabbelde recht en kwam weer in zijn kracht te staan.

Dit is de authentieke kwetsbare getuigenis van de mens achter de politicus, gegijzeld door zichzelf.

Brigitte Ballings, zijn coach, vriendin en vertrouwenspersoon, vult zijn verhaal aan met inzichten voor nieuwe, toekomstige en ervaren leiders.

Een mix van openhartige anekdotes van een leider die geen enkel taboe uit de weg gaat en een doeboek voor de lezer op zoek naar strategieën om nooit meer gegijzeld te worden door zichzelf.

Over de auteurs

Over de auteurs

Steve Vandenberghe, burgemeester van Bredene en Vlaams Volksvertegenwoordiger, was daarvoor leerkracht, schooldirecteur en schepen. Hij is de bezieler van de transitie binnen zijn lokaal bestuur van het “oude secretarismodel” naar een “moderne organisatie” gedragen door gedeeld en secure base leiderschap.


Brigitte Ballings, door het ICF erkend leiderschaps- en veerkrachtcoach, zaakvoerder van Bounce Back Coaching, bouwde een loopbaan op in de bankwereld, waarvan 17 jaar in HR. Zij coacht professionals bij transities in hun leven en inspireert hen in hun zoektocht naar zelfvertrouwen, veerkracht en zingeving.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Brigitte Ballings, Steve Vandenberghe
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-780-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum28 mei 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling