Genoeg Gudrun Hespel
Paperback
ISBN 978-94-6401-767-0
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 22 apr. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Het is genoeg geweest. De schop op met het schoonheidsideaal. Er is iets ontzettend mis met de manier waarop vrouwen naar zichzelf kijken. Billen moeten voller, borsten ronder, tailles smaller en wimpers langer. Weg met overtollige haartjes, sinaasappelhuid en spataders. De ene hongert zich zestien uur per dag uit, de andere slikt dieetpillen, om vervolgens allebei telkens opnieuw te hervallen in vreetbuien, extra kilo’s en een dito verzwaard schuldgevoel.

De terreur van het schoonheidsideaal zorgt ervoor dat vrouwen zich waardeloos voelen en nooit goed genoeg. En daar heeft Gudrun Hespel het helemaal mee gehad, want geluk heeft niets te maken met je kledingmaat.

Je bent zoveel meer dan je buitenkant. Van die boodschap is dit nieuwe boek van Gudrun Hespel volledig doordrenkt. Ze gidst je langs tal van inzichten over het schoonheidsideaal, verhalen van sterke vrouwen en geeft je een mentale work-out, die zorgt voor een beter zelfbeeld, en meer zelfvertrouwen. Zodat jij op het einde van de rit ook zelf vol vertrouwen zegt: ‘Ik ben genoeg. Just the way I am.’

Over de auteur

Over de auteur

Gudrun Hespel is een enthousiaste psycholoog en personal trainer on a mission. Haar levensmissie: zoveel mogelijk mensen op deze wereld helpen om zich beter in hun vel te voelen. Dat doet ze met haar bedrijf Feelgud, op Instagram en in haar boek The fittest you (2021).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Gudrun Hespel
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-767-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's224
Geplande publicatiedatum22 apr. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies