In de Geronimo Stilton Klassiekers ontdek je samen met Geronimo de klassieke verhalen en avonturen die iedereen gelezen moet hebben.

Vanwege de kleurrijke typografie, de grappige illustraties en bijzondere verhalen, zijn de boeken van Geronimo Stilton ongekend populair bij kinderen. Ook zijn de boeken een zeer geliefd onderwerp voor spreekbeurten en verslagen op school. En daar is deze bescheiden muis maar wat trots op!

Ken je Geronimo Stilton en zijn familie nog niet? Geronimo Stilton werd geboren in Rokford (Muizeneiland) en studeerde af in de Geschiedenis van de Rattentaal en de Filosofie van de Snorhaar. Hij is een schrijversmuis en uitgever van de meest gelezen krant van Muizeneiland, De Wakkere Muis. De boeken die hij geschreven heeft zijn in heel veel verschillende talen uitgegeven en hij heeft er inmiddels al heel wat prijzen mee in de wacht weten te slepen! Hij is vooral ook een bange, maar zachtaardige muis, die eigenlijk veel liever gewoon rustig zijn leven zou leiden. Toch wordt hij telkens betrokken in wilde avonturenreizen met Thea, Klem en Benjamin. Jongere zus Thea Stilton werkt ook bij de uitgeverij als journalist en fotografe, terwijl jobhoppende neef Klem voor de grappen zorgt in de familie. En Benjamin? Dat is het favoriete neefje van Geronimo!

6 artikel(en)

6 artikel(en)


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling