Goleman. (e-book) Peter Holvoet-Hanssen
E-book
ISBN 978-94-6310-746-4
€ 12,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 19 jan. 2024

- +
OF
Korte inhoud

Details

De laatste reus, de vernietigende Goleman, is de beschuldigingen van machtswellust en controlezucht beu. Hij wil sterfelijk worden, in de huid kruipen van zijn grootste rivaal: de mens. Maar hij wil geen gehersenspoelde ‘golem-man’ zijn.
Nadat hij zelfs de artificiële intelligentie heeft opgeslokt, wordt de reus als een kleine mens geboren in een doodlopende straat bij een park: Antwerpen, anno 1960. De onhandige dichter ontpopt zich tot een ontdekkingsreiziger in het eigen hoofd. De troubadour verzint een ‘Liedboek voor de grote reus’. Of is de verteller zelf door Goleman verzonnen?

Deze finale voert de lezer over de hoogste toppen van de taal naar de diepste krochten in het brein van een ontsnappingskunstenaar. Dit meesterstuk neemt afscheid met een trilling van schoonheid.

Over de auteur

Over de auteur

Peter Holvoet-Hanssen is troubadour en voormalig Antwerps stadsdichter. Zijn dichtbundels wonnen tal van prijzen, van de Arkprijs van het Vrije Woord tot de Louis Paul Boonprijs, van de Debuutprijs tot de Cultuurprijs van de Vlaamse Gemeenschap.
Details

Extra informatie

Auteur(s)Peter Holvoet-Hanssen
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-746-4
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's106
Publicatiedatum19 jan. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling