Het boek dat iedereen van wie je houdt zou moeten lezen

Philippa Perry
Paperback
ISBN 978-94-6382-310-4
Het boek dat iedereen van wie je houdt zou moeten lezen Philippa Perry
Paperback
ISBN 978-94-6382-310-4
€ 22,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 5 okt. 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Het leven draait om relaties en om de kwaliteit daarvan, of het nu met familie is, met een partner, met vrienden, collega’s – of, uiteindelijk het belangrijkste, met jezelf. Als je verhoudingen goed en evenwichtig zijn, wordt het een stuk gemakkelijker om met de andere problemen om te gaan die onvermijdelijk op je weg komen. Maar goede verhoudingen gaan niet vanzelf.

Hoe vind je liefde? En hoe houd je die vast? Hoe kun je het beste een conflict hanteren? Hoe ga je om met verandering en verlies? Zijn anderen vervelend of zit het probleem in jezelf? In dit wijze, praktische en humorvolle boek laat psychotherapeute Philippa Perry zien hoe je de grote problemen van het leven het beste kunt aanpakken. Haar empathische advies, voorzien van een dosis gezond verstand, helpt je een tevredener, gelukkiger en wijzer mens te worden.

Over de auteur

Over de auteur

Philippa Perry is psychotherapeut en schrijver. Ze schreef eerder Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen, dat uitgroeide tot een wereldwijde bestseller (in meer dan veertig landen verschenen) en waarvan inmiddels meer dan een miljoen exemplaren werden verkocht.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Philippa Perry
IllustratorNee
ISBN978-94-6382-310-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's304
Publicatiedatum5 okt. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling