Het cryptoboek Peter Hoogland, Kim Londers
Paperback
ISBN 978-94-6337-339-5
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 dec. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Bitcoins, blockchains, cryptovaluta... Heb je deze termen al gehoord maar heb je vooral het gevoel dat je de cryptoboot gemist hebt? Dan is Het cryptoboek dé gids voor jou. In tien lessen loodsen Peter Hoogland en Kim Londers jou stapsgewijs door de wereld van crypto.

Wat is crypto en waar komt de bitcoin vandaan? Zullen virtuele munten onze huidige manier van betalen vervangen? Zijn cryptomunten wel veilig? Wat zijn de mythes en misvattingen rond crypto? Wat is de blockchain en wat heeft die te maken met steak haché? Kun je bananen kopen met bitcoins? Zul je binnenkort je woonlening met virtuele munten kunnen afbetalen? En vooral: hoe begin je er eigenlijk aan en is dat wel een goed idee?

Je krijgt alle antwoorden, zodat je helemaal up-to-date bent.

Over de auteurs

Over de auteurs


Kim Londers is communicatiementor en crypto-expert. Via toevallige contacten kwam de gewezen verzekeringsagent enkele jaren geleden in aanraking met de cryptowereld. Vandaag is het haar missie om mensen op een heldere manier in te wijden in crypto en hen de voordelen ervan te laten zien.


Peter Hoogland was een ontembaar talent dat radio en andere media ontwrichtte met zijn taboedoorbrekende en vernieuwende programma’s. Vandaag begeleidt hij organisaties en merken in strategie- en visievorming. Disruptie en innovatie zijn een rode draad doorheen zijn carrière. Zijn doel? Elke dag bijdragen aan een betere wereld en daar kadert dit boek ook in.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kim Londers, Peter Hoogland
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-339-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 dec. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling