Het grote pensioenbedrog (e-book) Mark Scholliers
E-book
ISBN 978-94-6131-590-8
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 9 aug. 2017

- +
OF
Korte inhoud

Details

Maakt u zich zorgen over uw pensioen? Vreest u ook dat de financiering ervan op losse schroeven staat? Laat u zich vooral niet in slaap wiegen door de verhoging van de wettelijke pensioenleeftijd tot 67 jaar. 

In tien stellingen legt Het grote pensioenbedrog uit waarom uw pensioen op drijfzand is gebouwd en wat u in de toekomst boven het hoofd kan komen te hangen. Een objectieve analyse van de pensioenproblematiek is

immers nergens te vinden. Overheid en politici vermijden het onderwerp zo veel mogelijk, want er valt geen eer mee te behalen, of extra stemmen. Daarom toont Het grote pensioenbedrog de weg naar een duurzame oplossing.

Om die te realiseren, moet iedereen evenwel bereid zijn om zijn vooroordelen te laten vallen en het algemeen belang voorop te stellen.

Over de auteur

Over de auteur

Mark Scholliers (1951) is macro-econoom (VUB) en beleggingsdeskundige. Hij is auteur van verscheidene boeken over beleggen en pensioenen.


Jef Vuchelen (1947) is professor emeritus economie (VUB) met specialisatie openbare financiën. Hij is voormalig lid van de Hoge Raad van Financiën en schreef talrijke boeken en bijdragen over monetaire economie, overheidsfinanciën en econometrie.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Mark Scholliers
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-590-8
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina'sNee
Publicatiedatum9 aug. 2017
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling