Het Healthy Habits kookboek Celien Rombouts
Hardcover
ISBN 978-94-6337-737-9
€ 27,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 nov. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wil je graag voedzaam en vers eten, maar heb je geen tijd of zin om urenlang achter de kookpotten te staan? Of mis je vooral inspiratie voor die lekkere gerechten en ben je de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ helemaal beu? Dan is het Healthy Habits Kookboek iets voor jou!

In het Healthy Habits Kookboek deelt Celien Rombouts, ook wel gekend als Healthy Habits Celien, een verzameling van haar meest favoriete recepten, die iedereen kan maken, zelfs als je niet zo’n keukenprins(es) bent. Geen ingewikkelde ingrediëntenlijst of tijdrovende recepten, maar smaakvolle gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Weinig moeite, veel smaak! Van heerlijke pasta’s tot Belgische klassiekers en van lichte ontbijtjes tot puur comfortfood: dit kookboek is jouw ultieme gids om de hele dag door lekker te eten.

Over de auteur

Over de auteur


Celien Rombouts (@healthyhabits.celien) is diëtiste, diabeteseducator en gecertificeerd intuitief-eten-coach. Ze is de oprichtster van Healthy Habits, waar ze mensen op een gezonde manier met voeding leert omgaan en vrouwen begeleidt naar meer zelfvertrouwen en zelfliefde. In 2022 verscheen haar eerste boek, F*ck it, maandag start ik écht, en dat werd meteen een bestseller.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Celien Rombouts
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-737-9
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's196
Geplande publicatiedatum20 nov. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies