Het is kanker. Wat nu? (e-book)

Silvia Brouwers, Tine Maenhout
E-book
ISBN 978-94-6337-695-2
Het is kanker. Wat nu? (e-book) Silvia Brouwers, Tine Maenhout
E-book
ISBN 978-94-6337-695-2
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 4 mei 2023

- +
OF
Korte inhoud

Details

Wanneer kanker als een onaangekondigde gast aan je deur klopt, is het meteen duidelijk: het wordt een tocht door onbekend terrein, zowel voor jezelf als voor je omgeving. Verschillende gedachten struikelen over elkaar en honderden vragen stapelen zich op. Je lijf sputtert tegen, je hoofd slaat op hol.

Hoewel het traject voor iedereen anders loopt, zijn er emoties en ervaringen die bijna alle kankerpatienten delen, ongeacht het type kanker of het type behandeling dat ze krijgen. En terwijl herkenbaarheid de grootste steun is voor de kankerpatient, is het niet voor iedereen makkelijk om over de ziekte te praten. Vandaar dit boek: een reisgids doorheen woest gebied waar leven en overleven dicht bij elkaar liggen. Het is kanker. Wat nu? is literaire non-fictie waarin verhalen laveren tussen honderden emoties, confronterende situaties, ‘momenten waar je door moet’ en de nodige ademruimte. Maar vooral: de woorden die je zelf niet altijd vindt en de gezochte herkenbaarheid op papier. Ze zijn voor iedereen in kankerland een krachtig kompas om vanuit je eigen moed de weg vooruit te blijven vinden.

Over de auteurs

Over de auteurs


Tine Maenhout is kunsthistorica en schrijver van literaire fictie en non-fictie. In haar werk neemt ze maatschappelijke thema’s kritisch onder de loep. Ze is auteur van onder andere Who run the world? en Levenslust is de beste vorm van rebellie.


Silvia Brouwers is filosofe en econome met jarenlange ervaring als leider in grote bedrijven. Ze is gepassioneerd door wat mensen drijft en hoe ze met die krachten samen impact kan maken.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Silvia Brouwers, Tine Maenhout
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-695-2
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's200
Publicatiedatum4 mei 2023
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling