Homo Futuris Tim Van Steendam
Paperback
ISBN 978-94-6310-800-3
€ 24,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 mrt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en de impact zal de komende jaren alleen maar toenemen. Moeten we ons hier zorgen over maken? Neen, want als we deze innovaties op de juiste manier gebruiken, zullen ze ons alleen maar ten goede komen.

Wat meer is, Vlaanderen bevindt zich in het middelpunt van deze evolutie. Onze regio is wereldtop op het gebied van wetenschappelijke innovatie en daar mogen we zeker trots op zijn.

Dit boek duikt in de wonderlijke techwereld van eigen bodem. Aan de hand van concrete situaties leren we hoe die elk van onze levens zal beïnvloeden. Een Parkinsonpatiënt in een zelfrijdende auto, een interactief klaslokaal, een in-huis-voedselsysteem, een danser met een handicap, een huisrobot.

Dit boek geeft goesting in de toekomst!

Over de auteur

Over de auteur

Tim Van Steendam heeft een lange staat van dienst als ghostwriter van onder anderen wielrenners Tom Boonen en Frank Vandenbroucke, tv-reporter Wouter Deboot en premier Alexander De Croo. Daarnaast publiceert hij in eigen naam verzetsnovelles over de Tweede Wereldoorlog in de reeks Helden van het Verzet. Met Lieven Scheire mocht Van Steendam mee naar de ziel van de CERN (Europese Organisatie voor Nucleair Onderzoek), waar zijn passie voor technologie alleen maar is gegroeid.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tim Van Steendam
IllustratorNee
ISBN978-94-6310-800-3
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's150
Geplande publicatiedatum15 mrt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies