Hoog spel Patrick De Bruyn
Paperback
ISBN 978-94-6401-219-4
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 23 sep. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Amy is na jaren opnieuw aan het daten. Met John klikt het perfect. Tot hij plots niets meer van zich laat horen. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Amy is compleet overstuur. Haar vriendinnen helpen haar eroverheen: een typisch geval van ghosting, ja toch? Geen tijd en gepieker meer aan verspillen. Zoveel is duidelijk.

Tot de politie voor haar deur staat. Of zij Jan Vandecasteele kent… Hij wordt vermist. Nee, nooit van gehoord. Maar hij lijkt wel sprekend op haar John Duchateau. Ja, natuurlijk staan haar berichten in zijn telefoon. Natuurlijk vinden ze haar vingerafdrukken in zijn flat. Maar gedoopt in zijn bloed? Wat? En heeft Amy misschien een verklaring voor het fortuin dat hij recent naar haar bankrekening heeft overgeschreven?

Heeft Amy hem vermoord? Moet zij op zoek naar de vermiste John om haar onschuld te bewijzen? Dan ontmoet ze iemand die haar daarbij in elk geval kan helpen. Toevallig?

Amy beseft dat alles nog veel ingewikkelder is dan het lijkt in deze onvoorspelbare, psychologische thriller die de lezer onderdompelt in de wereld van de nieuwe jetset, waarin de grens tussen legitiem en crimineel flinterdun is.

Over de auteur

Over de auteur


Patrick De Bruyn is misdaadauteur. Van zijn hand verschenen dertien thrillers. Voor Dodelijk verlangen ontving hij de Hercule Poirotprijs. Hij beschrijft steevast gewone mensen die door het noodlot of door hun eigen toedoen in een nachtmerrie belanden. ‘Het zou ook u kunnen overkomen!’

Details

Extra informatie

Auteur(s)Patrick De Bruyn
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-219-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's300
Geplande publicatiedatum23 sep. 2022
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies