Huilouders Oona Janssens
Paperback
ISBN 978-94-6383-470-4
€ 27,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 23 sep. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Waarom huilt mijn baby zo veel? Zie ik mijn baby wel graag? Zou ik hulp durven vragen? Wanneer wordt het beter? Overleeft mijn relatie dit? Ligt het aan mij? Ben ik de enige die zich zo voelt?

Schuldgevoel, onzekerheid, boosheid, angst, verdriet, wanhoop, schaamte, jaloezie, verwarring, teleurstelling, frustratie... Zo ontstaat een huilouder, een ouder van een huilbaby. Een ouder die meehuilt uit onmacht, wanhoop en voelbaar onbegrip.

Dit boek biedt medische, praktische en psychologische handvaten voor huilouders, hun omgeving en hulpverleners zoals vroedvrouwen, huisartsen, kinderartsen, psychologen… waardoor huilouders beter ondersteund kunnen worden en zichzelf leren beschermen tegen onrealistische sociale en maatschappelijke verwachtingen. Passie, expertise, wetenschappelijke inzichten en meer dan 500 ervaringen van huilouders worden gecombineerd om hen de noodzakelijke (h)erkenning, begrip en hoop te bieden, zodat ze het stukje geluk dat ze onderweg verloren zijn, weer kunnen oprapen.

Over de auteur

Over de auteur

Oona Janssens is vrouw, echtgenote, mama van twee, vroedvrouw, onderzoeker en bijna-doctor in de gezondheidswetenschappen en pedagogie. Ze is geëvolueerd van ervaringsdeskundige naar huilbabyexpert. Haar droom is om huilbaby’s, huilkinderen en huilouders een allesomvattende en laagdrempelige ondersteuning te bieden.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Oona Janssens
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-470-4
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum23 sep. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling