Iedereen morgen mobiel Koen Kennis
Paperback
ISBN 978-94-6383-639-5
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 20 aug. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Wij zijn vandaag mobieler dan ooit. Dat is een goede zaak. Er is immers een rechtstreekse link tussen onze mobiliteit, onze welvaart en ons welzijn. Maar: hoe mobiel is iedereen morgen? De manieren waarop wij allen ons verplaatsen, veranderen drastisch. De voortdurende innovatie en technologische vooruitgang helpen ons daarbij. Tegelijkertijd hebben de inwoners – zowel in de stad als daarbuiten – scherpere verwachtingen op het vlak van duurzaamheid en leefbaarheid. Hoe verzoenen wij morgen mobiliteit met leefbaarheid en bereikbaarheid in Antwerpen en Vlaanderen, het economische hart van Europa? Hoe zorgen wij ervoor dat iedereen daarbij aan boord blijft?

Koen Kennis houdt als schepen voor mobiliteit van Antwerpen en voorzitter van de Antwerpse Vervoerregio al ruim tien jaar veel balletjes in de lucht. In dit boek brengt hij zijn toekomstgerichte visie, die hij omschrijft als mobirealisme.

Over de auteur

Over de auteur

Na enkele jaren in de privésector gewerkt te hebben, werd Koen Kennis in 2009 kabinetschef van viceminister-president Geert Bourgeois. Sinds 2013 drukt hij als schepen voor mobiliteit in de stad Antwerpen zijn stempel op het debat over stedelijke mobiliteit. In 2017 stond hij mee aan de wieg van het Toekomstverbond waarin de stad Antwerpen, de Vlaamse Regering, de Port of Antwerp-Bruges en de burgerbewegingen de krachten bundelen om de mobiliteitsproblemen in en rond de Scheldestad aan te pakken. 

Details

Extra informatie

Auteur(s)Koen Kennis
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-639-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum20 aug. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling