Ja! Alexander De Croo
Paperback met flappen
ISBN 978-94-6337-879-6
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 1 dec. 2023

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Een pandemie, een oorlog in Europa (voor het eerst in 75 jaar), een klimaat dat steeds verder opwarmt. Alexander De Croo was de voorbije jaren noodgedwongen een crisispremier. Toch is hij er als onverbeterlijke vooruitgangsdenker meer dan ooit van overtuigd dat morgen beter zal zijn dan vandaag.

Ja! gaat radicaal in tegen doemdenken, nationalisme en afbraakpolitiek. Ons land barst van het talent. Geef mensen vrijheid en vertrouwen, bundel de krachten en we kunnen boven ons gewicht blijven boksen.

Alexander De Croo vertelt waar zijn onverwoestbare vooruitgangsgeloof vandaan komt en hoe het in de Wetstraat 16 alleen maar sterker is geworden. Maar hij blikt ook vooruit naar de toekomst. Hoe bewaken we onze vrijheid en versterken we onze democratie? Hoe herstellen we de sociale lift voor de komende generaties? Hoe overstijgen we de polarisatie en maken we samenwerken opnieuw sexy?

Ja! is een pleidooi om geen millimeter in te boeten op onze waarden. Om niet in onze schulp te kruipen, maar om meer dan ooit uit te gaan van onze eigen sterkte.

Over de auteur

Over de auteur


Alexander De Croo is sinds 2020 premier van België. Eerder was hij vice-eersteminister en minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecom en Post in de federale regering. Daarvoor was hij voorzitter van Open VLD, senator en minister van Pensioenen. Hij studeerde aan de Solvay Business School in Brussel en de Kellog School of Management in Chicago.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Alexander De Croo
IllustratorNee
ISBN978-94-6337-879-6
Cover typePaperback met flappen
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's250
Geplande publicatiedatum1 dec. 2023
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies