Je begrijpt me gewoon niet Tara Porter
Paperback
ISBN 978-94-6382-227-5
€ 22,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 18 aug. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Voor meisjes en jonge vrouwen is er veel veranderd. Nooit eerder hadden ze zoveel vrijheid en keuzemogelijkheden, maar ook nooit eerder moesten ze voldoen aan zoveel verschillende eisen – van zichzelf of van anderen.

In meer dan twintig jaar als psychologe sprak de Britse Tara Porter honderden meisjes en zag ze hun wereld binnen een generatie onherkenbaar veranderen. In dit boek biedt ze jonge vrouwen inzicht in hun eigen psychologie. Van examens tot vriendschap, van lichaamsvormen tot stress, van familie over sociale media tot liefde: Tara heeft alles verzameld wat ze heeft geleerd over jonge vrouwen met allerlei verschillende achtergronden. Ze kent en begrijpt niet alleen hun perspectief, maar gidst ze als een goede vriendin of oudere zus ook door de problemen die ze tegenkomen.

Dit boek is specifiek geschreven voor tieners en jonge vrouwen. Maar het is ook een onmisbare gids voor hun ouders: het laat iets zien van de wereld achter de afkeurende blikken en de uitbarstingen van hun dochters: ‘Je begrijpt me gewoon niet!’

Over de auteur

Over de auteur

Tara Porter is psychologe. Ze werkt sinds 1992 bij de Child and Adolescent Mental Health Services, begeleidt leerkrachten via het Anna Freud Centre for Children and Families en ze schrijft over geestelijke gezondheid op scholen voor The Times.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Tara Porter
IllustratorNee
ISBN978-94-6382-227-5
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's336
Publicatiedatum18 aug. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling