Je lijf is sterker dan je denkt

Chris Cambré, Evi Renaux
Paperback
ISBN 978-94-6401-220-0
Je lijf is sterker dan je denkt Chris Cambré, Evi Renaux
Paperback
ISBN 978-94-6401-220-0
€ 22,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 28 jul. 2025

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Nergens in Europa wordt meer geld aan medicijnen besteed dan in België. Nooit slikten de Belgen meer geneesmiddelen dan vandaag. Vaak met resultaat, maar al even vaak enkel om de symptomen te onderdrukken zonder de oorzaak te genezen.

In dit boek gaan dokter Chris Cambré en auteur Evi Renaux op zoek naar alternatieven. Ze leggen in mensentaal uit wat de regeneratieve (herstellende) en preventieve geneeskunde kunnen betekenen voor ons lichaam én de gezondheidssector. Want een van de belangrijkste functies van ons lichaam lijken we wat vergeten te zijn: het zelfherstellende vermogen. Dat een wondje vanzelf geneest, vinden we normaal, maar daar hoeft het niet bij te stoppen. Ons lichaam kan zóveel meer dan we denken. Waarom herstelt het dan niet (meteen) alles? En hoe kunnen we het een handje helpen?

Dr. Chris Cambré, toonaangevend in de regeneratieve geneeskunde, toont de vele voordelen en toepassingen van PRP, Platelet Rich Plasma, een tool om pijn te verminderen en genezing te bevorderen. In dit boek breekt dokter Cambré via concrete voorbeelden een lans voor een andere en langdurige aanpak van pijn en (chronische) aandoeningen.

Over de auteurs

Over de auteurs

Dr. Chris Cambré specialiseerde zich in vaatchirurgie. Hij richtte BeNorm op, de Belgian National Organization for Regenerative Medicine, om zo nieuwe technieken uit de regeneratieve geneeskunde tot bij artsen en patiënten te brengen.


Evi Renaux moest door een zware ziekte haar marketingcarrière in de media opgeven, waarna ze terugkeerde naar haar eerste liefde: de journalistiek en het schrijven. Voor dit boek put ze ook uit eigen ervaringen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Chris Cambré, Evi Renaux
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-220-0
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum28 jul. 2025
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling