Jouw budgetplanner Kristel Verbeke
Hardcover
ISBN 978-94-6383-596-1
€ 22,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Ben je het beu om je constant zorgen te maken over waar je geld naartoe gaat? Of wil je graag sparen, maar lukt het je niet? Je geldzaken beheren kan een hele uitdaging zijn… Maar het is essentieel als je graag wat meer rust wilt vinden. Want rust in je portemonnee is rust is je hoofd.

Deze budgetplanner zet je alvast goed op weg om je eigen financiële situatie in kaart te brengen. Wat zijn je inkomsten? Waar geef je je geld aan uit? Hou je op het einde van de maand nog iets over? En zo nee, waar kan je op besparen?

Stap voor stap gidst Kristel Verbeke je in deze budgetplanner door je eigen financiële situatie. Met praktische tips en voorbeelden die uit het leven zijn gegrepen, leert ze je geldlekken opsporen, een budget opstellen en zo je uitgaven onder controle houden. Om zo je geld bewust te spenderen aan wat voor jou écht belangrijk is.

Over de auteur

Over de auteur

Kristel Verbeke is programmamaakster, actrice en zangeres, echtgenote en moeder van twee dochters. Ze ondersteunde gezinnen in armoede in Zorgen voor mama (2021), zette mensen aan het budgetteren in Geld gezocht (2023) en is een van de experts van het consumentenprogramma WinWin (Radio 2). Daarnaast is ze ambassadeur bij het Kinderrechtencommissariaat, bestuurslid van het Kinderarmoedefonds en ambassadeur van UNICEF België.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Kristel Verbeke
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-596-1
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling