Jouw menopauzeplan (e-book) Leen Steyaert
E-book
ISBN 978-94-6131-893-0
€ 6,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 27 apr. 2018

- +
OF
Korte inhoud

Details

Advies op maat van Vlaanderens eerste menopauze-experte

De laatste jaren kijkt iedereen veel positiever naar de menopauze. Het leven stopt niet meer bij vijftig, en gelukkig maar! Toch roept die nieuwe levensfase bij vrouwen nog veel vragen op: wat moet ik eten? Wat doen hormonen  met mijn lichaam? Hoe houd ik mijn seksleven boeiend?

Menopauze-experte en -consulente Leen Steyaert vertaalt de inzichten die ze in haar praktijk opdoet in zes plannen met vragenlijsten, aanbevelingen en concrete tips. Je kunt ze allemaal tegelijk volgen of prioriteiten stellen. Leer je lichaam en geest beter kennen en volg jouw persoonlijke menopauzeplan!

‘De sterkte van Jouw menopauzeplan is dat het concrete oplossingen biedt om je levenskwaliteit tijdens de overgang en na de menopauze weer te optimaliseren.’ - Prof. dr. Herman Depypere, hoofd Vrouwenkliniek (UZ Gent)

Over de auteur

Over de auteur

LEEN STEYAERT (°1962) heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de complementaire en natuurgeneeskunde en is nutritioniste en menopauzeconsulente. Met Stralend door de menopauze schreef zij in 2011 het eerste positieve referentiewerk over de menopauze, waarvan tot nu meer dan 15.000 exemplaren verkocht werden. Daarna volgden de succesboeken Oerritme en Stop de rush!.


 

Details

Extra informatie

Auteur(s)Leen Steyaert
IllustratorNee
ISBN978-94-6131-893-0
Cover typeE-book
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's272
Publicatiedatum27 apr. 2018
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling