Kak! Dat wist ik niet voor ik tieners had

Maison Slash
Paperback
ISBN 978-94-6401-827-1
Kak! Dat wist ik niet voor ik tieners had Maison Slash
Paperback
ISBN 978-94-6401-827-1
€ 17,50
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 28 sep. 2022

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

Maison Slash is het online parenting magazine met een hoekske af, waar ervaringen over kinderen hebben worden gedeeld en de beste adviezen worden uitgewisseld. Maar nooit met het vingertje, want vrijheid, blijheid en #theparentsarealright!

Na het eerste succesvolle boek KAK! Dat wist ik niet voor ik kinderen had, is er nu het vervolg KAK! Dat wist ik niet voor ik tieners had, een toiletboek vol (h)eerlijkheden over zot ouderschap van tieners. Herkenbare situaties met een besliste dat-doet-die-van-mij-nooit-reactie als je er nog niet aan toe bent. Grappige toestanden met een regelrechte WTF-sensatie als je er middenin zit. Epic én cringe tegelijkertijd (om het met de woorden van je tiener te zeggen). We gooien alle wonderbaarlijke kakmomenten, al dan niet met een gouden randje, op de mesthoop! En last, but not least: geen KAK!-boek zonder de heerlijke illustraties van Floor Denil.

Over de auteur

Over de auteur

Maison Slash is een lifestyle-e-zine voor mensen met kinderen. Heerlijk politiek incorrect en grappig as hell. It takes a village to raise a child? Welkom in een digitale village met herkenbare verhalen, waar je met andere ouders kan connecteren.

Details

Extra informatie

Auteur(s) Maison Slash
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-827-1
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's240
Geplande publicatiedatum28 sep. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies