Kom op! (e-book) Marc Michils
E-book
ISBN 978-94-6401-657-4
€ 14,99
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 29 mrt. 2022

- +
OF
Korte inhoud

Details

Dit boek is een ode aan solidariteit en solidaire mensen. Maar tegelijk is het geschreven vanuit een oprechte verontwaardiging over de stijgende verzuring en onverdraagzaamheid in onze samenleving. Vijandigheid, vooroordelen en haat halen het steeds meer van empathie, begrip en respect. Willen we echt zo verder? De Vlaming is veel solidairder dan men ons wil doen geloven. Vanuit zijn dagelijkse ervaring als directeur van Kom op tegen Kanker toont Marc Michils een ander beeld van onze samenleving, door de honderdduizenden solidaire mensen een stem en een gezicht te geven.


Dit boek is een uitnodiging aan iedereen om mee te doen in de samenleving. De auteur legt een plan voor met concrete actiepunten om een noodzakelijke maatschappelijke ommezwaai te maken. Hoe halen we de vijandigheid uit de samenleving en brengen we meer solidariteit en samenwerking in de samenleving? Zo kan verzuring plaatsmaken voor respect, enthousiasme en vooruitgang.

Over de auteur

Over de auteur

Marc Michils is algemeen directeur van Kom op tegen Kanker. Na 30 jaar carrière in de communicatiesector maakte hij in 2012 de switch van profit naar social profit en leidt hij nu een van de grootste ngo’s in Vlaanderen. Daarnaast is hij ook gastdocent, spreker en opiniemaker.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Marc Michils
IllustratorNee
ISBN978-94-6401-657-4
Cover typeE-book
FormaatNee
Aantal pagina's320
Publicatiedatum29 mrt. 2022
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling