Kunnen vogels niezen?

Katrijn De Wit Met illustraties van Inge Rylant, Laura Bergans
Hardcover
ISBN 978-94-6383-276-2
Kunnen vogels niezen? Katrijn De Wit Met illustraties van Inge Rylant, Laura Bergans
Hardcover
ISBN 978-94-6383-276-2
€ 17,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: Leverbaar

Publicatiedatum: 27 mei 2021

- +
Extra materiaal
OF
Korte inhoud

Details

Hoeveel talen spreken papegaaien? Heeft een huismus hoogtevrees? De makers van Wijze Weetjes bewijzen sinds hun debuut Mag je haaien aaien? dat ze de juiste vragen stellen om hun jongste lezers te prikkelen, en hun oudste lezers iets bij te leren.

Kunnen vogels niezen? is opnieuw een verrassend boek vol wijze weetjes over alle vogels in de lucht. Humor, poëzie, wetenschap en een vrolijke tekenstijl gaan kleurrijk hand in hand. Een boek om met grote ogen te beleven.

Wijze Weetjes wil verwonderen, verbeelden en verwoorden. Auteur Katrijn De Wit, illustrator Inge Rylant en vormgever Laura Bergans brengen met deze reeks een ode aan de fantasie.

Over de auteur

Over de auteur

Katrijn De Wit is licentiate Kunstgeschiedenis en Theaterwetenschappen. Ze werkte als brandmanager voor verschillende VRT-merken en doet de pers en communicatie van een grote internationale kunstinstelling. De verwonderde blik op de wereld van haar twee zonen inspireerde haar tot het schrijven van dit boek.


Inge Rylant is een illustrator en printontwerper uit Antwerpen. Ze werkt aan projecten die illustratie en grafisch ontwerp combineren op een hedendaagse manier met de focus op een fris kleurenpalet en sterke compositie.


Laura Bergans is grafisch ontwerper. Haar ervaring gaat van kunsteducatieve publicaties voor kinderen tot branding voor modehuizen en culturele instituten. Laura’s stijl is herkenbaar, er zit energie en speelsheid in al haar projecten.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Katrijn De Wit
IllustratorInge Rylant, Laura Bergans
ISBN978-94-6383-276-2
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's20
Publicatiedatum27 mei 2021
Koop online bij: Bol.com, Standaard Boekhandel
Inkijkexemplaar
Vorige pagina
Preview: Kunnen vogels niezen?
Preview: Kunnen vogels niezen?
Preview: Kunnen vogels niezen?
Volgende pagina

Anderen bekeken ook


 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling