Lead like a coach Paul Van Den Bosch
Hardcover
ISBN 978-94-6383-349-3
€ 32,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 19 aug. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

In zijn inspirerende boek Lead like a coach neemt topsportcoach Paul Van Den Bosch ons mee in de fascinerende wereld van coaching. Dankzij zijn jarenlange ervaring met Europese- én wereldkampioenen weet hij aan te tonen waarom de principes van sportcoaching net zo waardevol en effectief zijn voor iedereen die een leidinggevende positie heeft.

Ontdek een uniek perspectief en leer diepgaande inzichten in hoe topprestaties worden bereikt. Wat zijn de cruciale factoren die een (sport)prestatie bepalen? En hoe kunnen deze factoren worden toegepast om zakelijke doelstellingen te bereiken en organisaties te transformeren?

Lead like a coach biedt concrete strategieën en praktische adviezen voor leiders, managers en coaches in de bedrijfswereld, waarmee ze hun mensen en teams kunnen inspireren en naar nieuwe hoogten kunnen leiden. Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die streeft naar succes op topniveau, zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Over de auteur

Over de auteur


Paul Van Den Bosch is topsportcoach en executive coach. Als topsportcoach werkt hij al 35 jaar lang met vele topsporters die werelden Europese titels hebben gewonnen in uiteenlopende disciplines. Hij is een veelgevraagd keynotespreker en schreef verschillende boeken, waarvan een aantal in diverse talen vertaald zijn. Paul Van Den Bosch is ook master in de bewegingswetenschappen (KU Leuven).

Details

Extra informatie

Auteur(s)Paul Van Den Bosch
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-349-3
Cover typeHardcover
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum19 aug. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling