Leiderschap Ontrafeld

Lucia Soetens, Jille Tabak, Stefan Lameire
Paperback
ISBN 978-94-6383-517-6
Leiderschap Ontrafeld Lucia Soetens, Jille Tabak, Stefan Lameire
Paperback
ISBN 978-94-6383-517-6
€ 37,00
incl. BTW

Beschikbaarheid: In productie

Geplande publicatiedatum: 15 okt. 2024

Pre-order dit product.
- +

Korte inhoud

Details

‘Vele verschillende bloemen samen maken een boeket’ is een islamitisch spreekwoord dat prachtig onze samenleving en onze organisaties weergeeft. Nog nooit hebben zoveel verschillende culturen en generaties samengeleefd en samengewerkt en nog nooit zijn we ons zo bewust geweest van de verschillen in ons ‘zijn’ en ‘denken’. Maar hoe kunnen we bruggen bouwen tussen deze verschillen in plaats van de polarisatie verder aan te wakkeren?

Leiderschap to the rescue!

Leiderschap ontrafeld vertrekt vanuit het geloof dat iedereen zijn of haar leiderschapspotentieel kan ontwikkelen. Gebaseerd op de projecten van de auteurs bij honderden organisaties, hebben ze een leiderschapsmodel ontwikkeld met 21 drijfveren. Theorie en praktijkvoorbeelden, modellen en praktische tips, en interviews met inspirerende leiders zoals Ilham Kadri en Wim Dejonghe wisselen elkaar af.

Over de auteurs

Over de auteurs

Stefan Lameire, Lucia Soetens en Jille Tabak zijn partners bij het boutique adviesbureau Business Markers. Voordat ze als consultant aan de slag gingen, bekleedden ze senior leiderschapsposities bij bedrijven zoals Unilever, Coca-Cola en Clear Channel. Zij maken zich oprecht zorgen over de gepolariseerde wereld waarin hun kinderen opgroeien en geloven dat iedereen het leiderschapspotentieel heeft om de heersende verschillen te overbruggen.

Details

Extra informatie

Auteur(s)Jille Tabak, Lucia Soetens, Stefan Lameire
IllustratorNee
ISBN978-94-6383-517-6
Cover typePaperback
FormaatAfwijkend formaat
Aantal pagina's200
Geplande publicatiedatum15 okt. 2024
Koop online bij: Standaard Boekhandel

 

Copyright © 2021 - Pelckmans Uitgevers nv - Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies| Klokkenluidersregeling